Játszottam az alone 4-el ps-en még régen és majd beszartam félelmemben este. Iszonyatosan jó hangulata és zenei aláfestése volt, még nem játszottam annál jobb horrorjátékkal, nagyon kemény és gondolkodtatos. A kolbászolás a játék szerves része ettöl nagyobb a sikerélmény. No aztán láttam a filmet, nemsok köze volt a játékhoz, de nem számit mert anélkül is tetszett összességében, na mondjuk volt benne pár hülyeség, de ez még belefér.
Bloodrayne: ezzel nem toltam, de aszongyák ilyen második vh-s német vámpircsajszirol szol. Megnéztem a bloodraynet és összességében tetszett. Középkori stilus, fröcsög a vér, Billy Zane mi kell még? Mondjuk itt is volt pár elkurt jelenet.
House of the dead: Na ezzel még a játéktermek höskorában játszottam. Ilyen zombikaszálós. A filmet nem láttam, de asszem erröl szol. Minimális sztori, gyíkolás a filmben is ez lehet. Ez akkor egy sikeres adaptácio? Igen, csak rohadtul nehéz belöle értelmes filmet kihozni.
Most amit nagyon várok az a Postal film, a trailer alapján jo, ezen kivül kiványcsi vagyok a Farcry filmjére, lesz még alone 2, bloodrayne2, seed, meg kiváncsi vagyok a dungeon siegere is. Remélem ezek nem lesznek elkurva.