Nos kérem.Építtetek egy házat és beázi ka tető.Elmegyek a tetőfedőhöz, jól ****rúgom kétszer ennek örömére a tetőfedő szépen megcsinálja a tetőt hisz' én jó tetőért fizettem.
Nézzük a szoftvereseket.Elmeygek a boltba.Megveszem a terméket.Használom.A szoftver elkezd nem jól működni ebből nekem mondjuk károm származik.Mi történik??Semmi.
Részlet a picipuha EULA-ból : 12.GARANCIA KIZÁRÁSA. A licenc az „adott állapotú” szoftverhez biztosít Önnek jogokat. Ön a szoftvert saját felelősségére használja. A Microsoft nem nyújt semmiféle kifejezett garanciát, garanciavállalást vagy feltételt.
13.JOGORVOSLATOK ÉS KÁROK KIZÁRÁSA ÉS KORLÁTOZÁSA. A Microsofttól vagy beszállítóitól csak közvetlen kár esetén, 5,00 USD erejéig kaphat kártérítést. Ön nem kaphat kártérítést semmiféle egyéb kárért, beleértve a következményi, üzleti haszon elmaradásából eredő, különleges, közvetett vagy járulékos károkat.
Elnézést kérek de ezért kellene fizetnem??Én elismerem, hogy a programozóknak is kell élni valamiből.Nekik is etetni kell a családot.Na de azért némi felelősségvállalást azthiszem simán elvárhatnánk tőlük.És hát azért egy szoftver adott esetben nem 10 forint és nem 5$-os kárt tud okozni...