Morden23#17
"Egyébként a Lcd Tv és Blue Ray dolog amit emlitettél ott hibázik hogy a ps2 is dvd vel jött ki , mikor még CD voltak a játékok."
Abszolút nem a játékokról van szó. A BR játékokra még várhatsz jóideig, arról nem is akartam írni.
A PS2 dvd-vel jött ki, igen. Csakhogy 1. jobban kihasználható volt (2000-ben a DVD jóval elterjedtebb volt, mint 2007-ben a BR), 2. nem kellett hozzá vásárolnod egy új tévét, ha volt valami normális cuccod.
"Aztán ahogy teltek multak az évek hirtelen már csak 100ft lett egy dvd lemez ára."
Majd meglátjuk, hogy a BR vagy a HD lesz-e képes előbb fogyasztóképes árakat varázsolni - mert ez dönti el a versenyt, nem a PS3.
"És a 82cm es Lcd tv is 130-200 között van (amit persze nem csak játékra használ az ember )."
Nem sok értelme van ám írnom bármit is, ha nem olvasod el normálisan. Éppen arról beszéltem, hogy pár játékon kívül gyakorlatilag semmire nem tudod használni. Minek vegyek MOST egy HDTV-t, ha sem HD filmeket, sem HD adást nem tudok rajta nézni? Akkor inkább megveszem 1-2 év múlva, amikor lejjebb mennek az árak/újabb modellek jelennek meg - a PS3 jelenlegi játékkínálata a legkevésbé sem ér meg egy HDTV-t. Talán egy év múlva.
"Szoval mi itt okoskodhatunk , de akkor is csak 2-3 év mulva derül ki hogy ki a nyertes és ki a vesztes. "
Az már kiderült, hogy jelenleg veszítettek, ezen nincsen mit okoskodni. Azt nem hiszem, hogy én állítottam volna, hogy a PS3 szar, vagy nem fogják venni, vagy nem jöhet fel, de jelenleg elverték rajta a port.