feamatar#11
csilli villi grafika és unalom... ez a kettő nem függ össze; ez a sírás; hogy csak a grafikára mennek a mai fejlesztők hülyeség... mért kell emiatt sírni?? egy program megjelenése előtt csak a grafikában lehet valamennyire biztos az ember... már 10 éve is emiatt volt a rinya; unalmas már...
sztem nagyon nagy hangulati dolgokat csinálnak ezekkel a modern grafikákkal, persze a pár évvel ezelőtti is jó volt; de a fejlődésÜ(szerencsére) megy.
Még megjelenés előtt én is a Wiinek drukkoltam;
de:
- az irányító az egyedüli dolog ami tényleg valami újítás a Wiiben...
- de hol vannak a fenomenális játékkok??? nagyon kevés igazán jó nem Mario vagy Zelda cím jelent még meg... pedig volt ott pl Red Steel is meg hasonlók amik nem lettek akkora nagy durranások...
- a hardwaret gyártási ár alatt árulják: ergo a játékon fizettetik ki a teljes költséget(emiatt magas a legtöbb konzolgame ára PCshez képest) de valójában a Wiinél ennél szó nincs; ráadásul a belső franchiseoknál ilyenkor duplán lehúzza az embert a kiadó... rendes cég ezis...
Persze; aki nem "hc gamer" az megveszi; de az nem is költ annyit a játékokra!!!! Ergo a játékeladások nem fognak annyira szárnyalni valószínűleg mint a másik két gépre.
Később; ahogy egyre jobban kihasználják a hardwaret PS3nál és a doboznál le kell majd butítani a játékokat; a Wiinek erőteljes korlátai vannak hardware téren. Hatalmas pályák és nagyon jó MIt lehetne létrehozn nextgen cuccokkal.