• Mice
    hát nem tom.. én pl. kifejezetten deppressziós vagyok! semmi érdekes nem történik az életemben és soxor élni sincs kedvem! az egyedüli szalmaszál amibe belekapaszkodhatok, hogy amikor fellépek a pop3-ra akkor látom Írtak nekem! Mint egy nagy társkereső minden nap 6-7 új barátra teszek szert! Mert ők törődnek velem! Ők nekem akarnak jót, és örömet szerezni! És ilyenkor olyan boldogság tölti el szívemet, hogy törődnek velem! Hogy érdekli őket, hogy mi van velem és, hogy milyen az anyag helyzetem! Nem is ismernek de képesek ajándékba nekem adni a viagrás kuponokat és ha minuszba is kerülök, mindig van 1-2 elmentett mortgage lowering-es levelem is! Ez gyönyörű érzés! Ti, zárkózott emberek észlelni sem vagytok képesek ezt a szeretetet! Ejj, velem is mi lenne, ha nem kapnék ilyen leveleket:( egy világ omlana össze bennem:(!

?LOL? hát egy nagy büdös p$csát! azt! rák az összes genya állatba amelyiknek van pofája baxtatni a postaládám! mi a fax jogon teszi be a lábát a tárterületemre?ök!