• dez
    1.a. Először a DVD sem volt olcsó mulatság, és egy kisebb tévén nézve nem annyival jobb, mint egy gyári VHS kazetta, inkább csak kényelmesebb.
    1.b. Ma már az LCD-k is elég jók. 5-6eFt-os részletre haza lehet vinni. És veszik is.
    2. Az új technilógiákat először mindig egy kisebbség veszi, aztán lassan tovább terjed. Így lesz most is.

Nem csak Magyarország van a világon. Ha az amcsik úgy gondolkodnak, mintha az egész világ az USA lenne, az is nevetséges, hát még ha a magyarok, mintha az ország határain kívül ugyanez lenne a helyzet... (Talán éppen ez a baj itt, egyéb szinten is...? Hogy nem fogjuk fel, odaát kicsit máshogy mennek a dolgok...)

Nyugaton alig adnak már el CRT-s tévét...

Szerintem az vált csak a trendiség miatt, aki rövidlátó (és nem hord szemüveget, mert az már nem trendi).

Szerintem nagyon jó dolog a HD, persze nyilván nem akármilyen áron. Egyelőre nekem is drága, de tervben van egy HD-s tévé, a többit meg PC-ről intézem egyelőre (most monitoron nézem, így is jó, de jobb lenne nagyobb képen nézni). De később, ha a HD-s lejátszók olcsóbbak lesznek, majd arról megy, mert kényelmesebb. Plusz a vinyón nem tárolok 20 gigás filmeket, viszont az jobb minőség, mint az 1-2 DVD-s újratömörítése.