kvp#60
"ne haragudj hogy megkérdezem, de hanyas számrendszerben jönnek ki ezek az értékek? csak remélni merem, hogy nem a táp oldalára írt számot veszed alapul. 200w monitor? milyen irodában jártál, ahol 24" crt-vel kattintgatnak gizikéék? 6kw mellett nem kéne télen fűtés se, legalább fejben számolj utána mielőtt okosítod a népet az álszámokkal."
A biztositekra irt ertekek alapjan mondom, sajnos kisebb teljesitmeny eseten levagjak a gepek. (kulon-kulon kapcsolva be oket) Futes az tenyleg nem kell, viszont a legkondi meg telen is megy. De ha csak 70%-os a valos fogyasztas akkor sem allunk jobban. Egyebkent teljesen mindegy, hogy a tapban vagy a processzorban alakul hove az energia, igy is ugy is fut. A 24-es crt-ben egyebkent igazad van, a peldaban szereplo hardverek nem titkarnoi gepek. (viszont cserebe szep a kepuk) A titkarnoi valtozatok 300W-ot esznek a 21-es _monitorral_egyutt_, ami csak 3Kw. Mondjuk az sem keves, sot azok a gepek meg zajosabbak is, mivel egy tervezo 5 centis cpu hutot tett a slim hazakba... Futes oda sem nagyon kell, de legalabb telen a legkondi sem.
"ezt már prohardver fórumon kifejtettem, de nem vagyok hanyattdobódva a hőcsövektől. ráapplikáltam egy hőcsőre a egy 10 centis rézcsövet és így felveszi a vízhűtés a hőcső melegét."
Van egy fotod az osszeallitasrol? Erdekelne a megoldas...