• mrzed001
    Nyáliwoodon kívül kik készítenek még A-s filmeket? Nekem csak a franciák (utóbbi időben kínaiak) jutnak eszembe...

a die hardot simán leköröző (ha nem is lekörőzö, de ÖTLETESEBB) akciófilmek
    Biztos én voltam hibernálva, de 9/11 -től 2006-ig talán 2 olyan akciófilm volt, ami elérte a nézhetőségi szintet.

A csupasz pisztoly, airplane, nagy durranás sorozatok a helyzetkomikum kiváló megtestesítői, azóta ötletük sincs hogy is lehetne megnevettetni rendesen a nézőt ... na itt pölö az az ötlet fogyott ki.
    Most komolyan, igazi könnyű és hasfogós röhögős komédia/paródia a Nagy durranás 2 óta volt ????
    Nem, ötletük sincs már mitől is lehettek azok ilyen sikeresek :P
    (ja, volt egy tűz a víz alá, az már nézhető volt ... bár az meg pont nem filmek paródiája kategória :P)

hiszen eszméletlenül eredeti filmek is vannak a mozikban. hollywoodból.
    Hát, talán lehetne sorolni? Mert momentán egy Die Hard stílusú örök klasszikus, vagy egy Dune, vagy egy Halálos Fegyver, vagy egy Tango és Cash, .... és még sorolhatnám, szóval NINCSENEK ilyen mércét megütni képes filmek mostanság. Ezt abból lehet lemérni, hogy melyik filmek jutnak úgy auto eszedbe >3 év távlatából, és abból mennyi részlet (na azok amik tényleg megragadtak benned, ez az igazi mérce)