• Vucli
    Nálunk a fősulin kitünő tanuló csoportársam ő olyan 20-on vmennyi ezer ösztöndíjat kap + egy-két ember kap köztársasági ösztöndíjat az 33.500 Ft/fő + lakt.tám ( 10 e ft körül)+szoc. tám , aki rászorul. 3.5 fölött kapunk ösztöndíjat én a 4 es körüli átlagommal egy 10 eFt körül. Aztán ,aki tehetséges egyetemeken részt vehet különböző kutatási projekteken , ott is fizetnek.
    Szerintem , ha a pénzedet inkább az oly nagy becsben tartott magyar vállakozóidon keresd, akik minimál bérre vannak bejelentve és bömössel szaladgálnak (persze vki más nevére van írva a családba), közbe ugyanazt a egészségügyi szolgáltatást kapják ,mint az aki rendesen adózik, ugyanúgy járhat a gyereke ingyen főiskolára mint annak, aki rendesen adózik(közbe pofátlanul még kérnek egy kis szoc. támot is mert hát mininmál bér)
    remark: egyenlőre annak kellett fizetni a suliját aki nem érte el a minimál felvételi ponthatárt (ha jól tanulsz átkerülhetsz állami támogatásra), vagy pedig nem az első diploma, bármelyik is nem tudlak sajnálni (főleg ,hogy autóval jársz(tál) be), de ettől még tiszteletre méltó , hogy megküzdesz(tél) érte
    opeca: nem a fizetése miatt hagyta ott őket, hanem más ok miatt. Arról ki tehet , hogy az alsó kategóriába tartozol? Bár ezt pontosan nem tudom mit jelent, mert egy ismerősöm kezdő programozóként ,egyből a suliból felvették az SAP-hez (aholis most a negyedév dolgozója lett), niztos nem keres roszul