• Vucli
    "8-tól 16:30-ig köcsög" szerintem sokan örülnének, ha egy naponta ennyit kellene dolgozniuk
    assdf:szajkózod itt a közhelyes hülyeségeket, nem gondolsz bele abba amit leírsz? :
    1.Neuman ugyanúgy ingyen tanulhatna az új rendszerben, ugyanis a tehetségeseket mindig is támogatni kell (magas ösztöndíjak stb) és szerintem még ma is támogatja az állam (pl: Köztársasági ösztöndíj + sima ösztöndíj magas tanulmányi eredménnyel az olyan 60-70k tisztán), arról nem is beszélve, hogy a tandíjat utólag kellene fizetni amikkor már dolgozik az ember
    2.Ha azt hiszed aki küldföldre megy mind milliomos lesz, hát az már tényleg megmosolyogtató, legtöbben kb. az ottaniak csicskásának mennek ki, fizikai munkát végezni, amit az ott lakók már nem végeznek el kivéve persze egy-két jó szakmát (programozó,orvos, akikre itthon legtöbbet költ az állam)
    3."győztes pártot SEMMILYEN törvényes módszerrel nem lehet eltávolitani", pff, ha lenne ilyen módszer akkor az épp aktuális ellenzék mindig ezen lovagolna meg egy-két szélsőséges ember is, 4 évente van választás

Vki leírta itt, hogy programozó és nem tud félre tenni, akkor vagy nem ért a szakmájához vagy vmit rosszul csinál, mert nekem testvérem programozó és szerintem marha jól keres, pedig már váltott egy párszor munkahelyet (önszántából)