• dinike009
    Srácok veszekedhettek, de egy dolog biztos, akinek van pénze az nem tudja milyen az ha nincs, nem tudja milyen az ha egy sört nem tud magának venni, lehet felfogja, de nem érzi, nem éli át. És még egy dolog, ami Magyarországon a felsővezetésben folyik az bűnözés, magas fokú korrupció... amit mi látunk az csak egy csepp amit az amúgy is nagyban befolyásolt médiának engednek leadni, szerintem mindenki meglepődne ha egyszer igazán a kulisszák mögé kukkantanánk, csak gondoljátok el a történelem könyvekben világosan leírják a letűnt korok, rendszerek mocskát, hogy 10 vagy 100 évvel ezelött hogy befolyásolták verték át, lehúzták a kisembereket a nagyemberek. A mai M.országon sem különböznek a dolgok, csak itt még mocskosabb, még undorítobb módszereket alkalmaznak. Ez az ország ahol mindent lehet, nincsenek szabályok, pénzért bármit megkapsz, és akinek van az ezt ki is használja, a parlamenti bohóc brigád sosem fog onnan elkerülni, meg vették az egész országot kpra, nincs akit ne tudnának megfizetni, senki nem állhat az útjukba... én már a tvt rádiót be sem kapcsolom, híreket hallok ezekről inkább kinyomom, nem érdekel a hazugság, mindenki jobban tenné ha a saját élete kovácsaként megpróbálna mindent kihozni magából és nem törődni ezekkel a gazemberekkel, mert mind egy csapatban dolgozik és tudjátok miért? Hogy megosszanak minket, hogy sose álljon ki a Magyar nép mint egy egység ellenük, mindig legyen valaki aki a jobb vagy a bal oldalra húzódva köpködjön saját honfitársára és foggal körömmel ragaszkodjon ahhoz amit az egyik bohóc hazudott. Amíg van jobb és baloldal addig a magyar nép nem lehet szabad! S mint már említettem sajnos olyan hatalmat értek el az emberek lehúzásából és manipulálásából hogy őket már az isten sem verheti ki a parlamentből. Ennyi...