• kalacs01
    #77
    Sziasztok!

    Szerintetek 980-1000 EUR-ért megéri a Surface Pro 4 256GB, i5, 8GB RAM -os változat az árát vagy van jobb alternatíva?

    Nálam a szempontok:
    -teljes értékű gépként használható cucc legyen (tehát nem androidos, ios-es)
    -könnyű, hordozható, kézben tartva is használható legyen
    -előny ha lehet fizikai billentyűzetet kapcsolni hozzá
    -előny az 1080p-nél nagyobb felbontás
    -felhasználsi területek: ms office, böngészés 10+ megnyitott tabbal, videó nézés, képszerkesztés, néha videó szerkesztés (nem életbevágó), néha játékok (GTA V-öt elviszi low-on, ami nekem megfelel), néha nem túl bonyolult 3D modellek kezelés/készítése
    -egy napot kibírjon az aksi

    Aksit illetően pont az előbb láttam kicsit aggasztó hsz-eket ahol 3-6 óra körüli időkről beszéltek (MS 9 óra videó lejátszást mondott), de annyira nem részletezték azt hogyan használták. Tehát ha 3 óra az végig játékkal ment el akkor azt megértem és oké. De ha pl procit 50%-ra korlátozva az alapabb dolgokat csinálom mint böngészés, youtube, ms office és úgy kibír legalább 6-8 órát akkor arra azt mondom hogy nekem jó. Most olvastam azt is hogy sajnos powerbankkal nem lehet tölteni USB-n. Az pedig megnyugtatott volna. Tudom van külön 30000+ mw-os Surface-hez használatos powerbank de nem vagyok hajlandó 40-50 ezret áldozni erre és utána egy téglával mászkálni.

    Egyébként nekem nagyon tetszik és külföldi portálokon szinte mindenhol ezt láttam legjobb tabletnek/kettő az egyben gépnek kihozva de azért ilyen összeg kiadása előtt gondoltam írok még ide is hátha van vkinek még vmi használható meglátása :) A fent írt árak egyébként amazon, ebay, szlovák webshop és hasonlókban voltak vadi új Surface-re értve.
    Utoljára szerkesztette: kalacs01, 2017.06.11. 11:20:49