• joebacsi
    #63
    SP3-am piaci értéke pöttyet zuhant :)
    Viszont SP4-ben nem érzem azt a pluszt, ami miatt váltanék erről, bár tollal kapcsolatban tényleg olyan apróságokat javítottak, ami nem volt 100%:
    - toll rögzítés: SP3 bújtatás valahogy nem az igazi, nálam sokszor kicsúszik ha épp úgy kapom fel a gépet, hogy lefelé van a toll hátulja. Igaz ezt a mágneses rögzítést azért megnézném a gyakorlatban mennyire tartja biztosan, vannak kétségeim...
    - toll radír visszatért SP1-ről (külön gomb azért nem annyira poén :))


    Plusz pár 10% teljesítmény annyira nem izgat, i5/8giga ram/256 ssd bőven elég mindenre, amire nekem kell. Ugyanígy a plusz 0.3 inch és a nagyobb felbontás se hoz lázba: már így is elég brutal a dpi.

    Type cover update sem egetrengető (bár az ahogy nézem pont jó a 3-hoz is).

    Viszont az új dock a 2 video kimenet miatt kecsegtetőnek néz ki, már csak az a kár, hogy árral nem mentek a másik alá, ha már egy egyszerű dobozt csináltak belőle :)



    Surface book-ot meg még szoknom kell, de én valahogy jobban örültem volna ha megoldják, hogy kombináltan lehessen type cover-t és laptopbillentyűzetet durvább videókártyával csatlakoztatni...így mindkét megoldás veszít egy kicsit a másikhoz képest (book-on nincs kickstand)



    Utoljára szerkesztette: joebacsi, 2015.10.07. 21:31:11