A legjobb tömörítő program
  • olivaoil
    #80
    Halló!
    Tudom, hogy 2010 tele óta kihalt ez a topic, de lenne egy nagy, és nagyon-nagyon fontos kérésem:
    Ha valaki tud valamit Frayer-ől, azt írja le ide. 2009 óta nem írt semmit, 2010 óta pedig nem látogatja a SG-t. Nem tudom, hogy végülis bevált-e az ötlete, vagy nem, de ha igen, akkor itt valami szerintem bűzlik : Valakik elhallgattatták.
    Mondhatni eléggé naív volt, s SAJÁT MAGÁVAL szemben lenéző és igénytelen. Az, hogy a vizsgaidőszaktól jobban izgult, mint attól, hogy mi lesz a saját maga számára bizonyítottan működő ötlettel, az nem lelkiismeretes tanulás, hanem baromság és igénytelenség. Az pedig, hogy ahhoz képest, hogy miről volt itt szó, eléggé szabatosan írt, s még egy nyomorék IP-cím cserélőt sem használt internetezéskor, ÖNGYILKOSSÁG!

    Én személy szerint őszintén sajnálom őt, ha a lelépésében valóban az internetmaffia keze volt benne, de amit magával szemben tett, az felháborító. Védeni kellett volna az ötletét!
    Lehet, hogy csak egy jelentéktelen felhasználó, aki zöldségeket írt össze, s nincs valóságalapja, vagy működő kivitelezése az ötletének, Istenre, még ez lenne itt a jobbik. Na de ha valóban képes volt, vagy lett volna egy óriási jelentőséggel bíró algoritmus és szoftver megírásában, akkor itt tényleg óriási GÁZ lehet, ha valóban eltűnt, vagyis eltűntették !

    Mindenesetre, aki tud felőle valamit, tényleg szépen, nagyon szépen kérem, hogy szóljon.

    Előre is köszönöm!