• sathinel
    #72
    ) ha olvasod arra mondtam hogy kisajátítja hogy ez az ő fejlesztése. Olvasni is tudni kell.

    Megmagyaráznád hogy miben más ez mint egy touchscreen? nem azt csinálja hogy érzékeli a rá nehezedő nyomást, és azt mint egy egér a gép tudtára adja? vagy ez színeket, szagokat, felületi érdességet is néz? Itt csak érzékenyebb, és több pontot is képpes egyszerre érzékelni. Ezeket le tudják kezelni a linux rendszerek. Vagy ha több mint 2(x,y)adatot kap a linux akkor az meghal? Ha itt szerinted másról van szó akkor elmesélhetnéd. Az hogy te milyen keretet adsz hozzá, az nem mindegy? ezen keresztül a legtöbben oprendszert irányítanak, nem kártyáznak, stb.Lehet hogy ez a baj?? Én is játszanék vele, vagy oprendszert irányítanám másra itthon minek????


    Az Apple termékét is így tervezték

    "Áruld már el, hogy honnan szerzel multitouch fóliát, és ha szereznél is, a Linuxod mi a halált kezdene vele? Mikor dobna össze az OSS közösség egy olyan szintű (használhatóságban és designban) szoftvert, mint ez? Megsúgom: soha."

    Te kezdted és még rám akadsz ki? lol! Az eszközök amikről beszélsz beszerezhetőek. Ahogy sokminden más is. Csak ne magyar boltokból rendeld, meg, és máris szinte mindenhez hozzájuthatsz ami IT-iparban van. Márha van pénzed)
    Pl nézz szét néhány német oldalon mekkora választék van itthoni boltokhoz, nagykerekhez képpest. Vagy anglia. És póstaköltséggel is olcsóbb, vagy legalábbis kapható legalább. De japánból, és más országokból is lehet ám rendelni ilyesmit, csak a költségei a szállításnak rád hárulnak.

    StarCraft +linux+wine+touchscreen játszani is lehet de mondom nem fontos elhinni hogy miket csinálnak a világban. Az van amit magyarországon páran mondanak.