• csorfab
    #69
    Na ne mondd már. Tényleg? Tele az egész youtube? Wow. Kb 1 évvel ezelőtt láttam az első ilyen multitouch-kísérletet, egy japán csávó (http://cs.nyu.edu/~jhan/) fejlesztette ki az egész cuccot.

    A kérdéssel kapcsolatban pedig ferdítesz. Touchscreent persze, hogy kezel a Linux, de ez MULTI-touch screen, ebben van az áttörés, nem abban hogy egy asztalra basznak egy érintőképernyőt oszt jóvan.

    Ami a Linuxot illeti, nem kapásból fikázom le. De nézzük meg a helyzetet közelebbről.
    - Van egy eszköz, amit rohadt _egyszerű_, és _természetes_ használni
    - Valószínűleg sok ember számára közelebbé hozza a számítógépeket
    - Ezután jön egy fórumon egy síklinuxos, aki velőből fikáz mindent, ami MS, és kijelenti, hogy hátezt összelehet dobni házilag is, linux-szal, tehát szar.

    Hát persze! Hisz minden otthoni felhasználónak arra van szüksége, hogy összeszereljen egy ilyen szart, és utána még két hétig b**zakodjon amíg bekonfigurálja.

    Ültettél már le átlagos usert Linuxot telepíteni?

    Visszatérve... ahogy elnézem a különböző Linux-disztribek és applikációk jelenlegi fejlettségét (beleértve a felhasználóbarátságot, ezért az Ubuntu jelen kijelentésem tárgya), nem tartom valószínűlek, hogy csak úgy pikk-pakk össze tudnának hozni a fiúk egy ehhez hasonló szoftvert.

    Amúgy nem vagyok MS-fan (Apple géppel? LOL), nem vagyok semmilyen fan, útálom a pro- és kontra fanatikusokat is. Csupán próbálok reálisan gondolkodni és tisztán látni. Te viszont úgy érzem, elfogult vagy.