• Gerygrey
    #18
    Nem fogja kijátszani, de más a probléma: én szolgáltató oldalát csak akkor nézem meg, ha a szolgáltatásaival kapcsolatban akarok valamit megtudni, de ha csak úgy netezgetek, eszembe nem jutna felkeresni a chello vagy a vodafone oldalát, és a voda csak a saját háza táján tud korlátozni, és a teljes kínálatnak igen elenyésző hányadát adja a voda live. Tehát ha valaki korlátozni akarja a gyerekét, nem fogja tudni.

    Egyébként ha nekem gyerekem lenne, és internetezésre alkalmas mobilt vennék neki, egyszerűen megoldanám a korlátozást: élből letiltanám a teljes Vodafone Live oldalt (meg a Jambát és társait), ezek sokkal károsabbak. Inkább nézzen erotikus tartalmakat máshol (nekem sem okozott károsodást szellemi fejlődésem során hogy 6-8 évesen az iskolai papírgyüjtésen pornólapok után kutattunk, és nézegettünk a többiekkel a néniket) minthogy darabonként 500-1000 forintért ostoba csengőhangokat meg háttereket töltögessen le.

    #16-17: UMTS-el még szarabb lenne, könnyebben kísértésbe esne az ember (jobb telókra van már DC++ meg torrent kliens) és úgy tényleg lófasz a 200 mega. Ha azt nézed, hogy havonta másfél PC guru áráért mindig kéznél van az SG, Prohardver, Index, meg a többi hírportál ezermillió témában, melyek minőségben is verik a nyomtatott sajtót, ráadásként fórumok, chat, letöltések, és mindez egy zsebben elfér, úgy nem olyan sok pénz.