eltüntek
 • Hixer
  #7
  egyedül az borít ki, ha befolyásolható embereket akaratuk ellenére kényszerítenek dolgokra, vagy hajtanak rajtuk végre dolgokat. ez iszonyatosan fel tud idegesíteni, minden esetben! Volt pl. nemrég egy eset, hogy apa a két gyerekével utazott át vmi falun, kisgyerek a bicajával direkt eléhajtott, de éppen úgy, hogy ő ne sérüljön meg, szóval a kocsi oldalának ment neki, aztán ott elterült, csávó kiszállt megnézni mi történt, erre jöttek a gyerek "ismerősei" és összeverték a csávót, majd kirabolták, a két gyereke ott nézte a hátsó ülésen. Ez eszméletlenül kiborított, hogy a jószándékot kihasználták.

  Ez a kislány is aranyos, ártatlan, hogy van pofája valakinek beleszólni más életébe, ráadásul így? Elképesztő, az már nem lep meg, hogy egyesek mit képesek művelni magukkal, meg úgy általában mit képes művelni az emberiség a környezetével, de azért eléggé világos, hogy még fajon belül sincs semmiféle tisztelet, összetartozási magatartás.

  Ilyenkor mindig eszembe jut a Mátrix, ahol is Mr. Smith fejtegeti, hogy az emberiség valójában vírus, mert mindent elpusztít maga körül saját fennmaradásáért és semmi együttműködésre nem mutat szándékot, de ez nem teljesen állja meg a helyét, mert én vírus vírust ölni még nem hallottam. Szóval valami elképesztő ez újfajta viselkedés, mind környezettel, mind társakkal szemben.

  Őszintén remélem, hogy megkerül a lány és a háttérben tartózkodók, pedig észreveszik, mekkora fájdalmat okoznak ezzel, és magukba néznek azért. Persze ez nem Hollywood, szal ez nem valószínű.

  Ráadásul vmi Portugáliai nyaraláson volt a család. Hihetetlen, lassan tényleg a legbiztosabb, ha a SecondLife-ban vagy a WoW-ban nyaral a ember, habár lassan az accountot is ellopják.

  Nah tényleg felháborító, és Zeusz villáma csapjon bele abba aki ilyet mert és mer csinálni, és gyorsan fogja föl, mit is akar csinálni, hogyan akar belepofátlankodni mások életébe... nah hajrá Madeleine tarts ki!
  Az meg aki pedofil takarodjon pszichológushoz, vagy fantáziáljon, ne pedig mások épségével játszadozzon, mert ehhez egyrészt joga nincs sehol a földön, másrészt gondoljon bele, mi az ára ha itt élvezkedik mások kárára és vegye észre magát.