eltüntek
  • Hixer
    #16
    azért elájulnál, szóval tökmind1 te nem fogsz emlékezni semmire, csak 4 percük van az embereknek, hogy újraindítsák a lélegzésedet, vagy vegetatív állapotba kerülhetsz. Amint ez kiderült gleccserben 17 perc vagy több.

    Egyébként ez a majomcucc érdekes, meg lehet csinálni, gerincvelőt is össze lehet varrni, vannak idegsebészek, csak kb. lehetetlen lenne gyakorlatilag, inkább azt vizsgálták, amint a szöveg mondja, hogy tudatuknál voltak-e a majmok, szal nem haltak-e meg, arról nem szól a fáma, hogy nem bénultak-e le nyaktól lefelé, pedig valszeg ez történt, összekötötték az izmokat és az ereket, oszt megnézték tényleg csak a vér táplálja az agyat nam hal-e meg ha levágják de gyorsan átteszik. Mondjuk nem sokáig maradt életben a majom, hacsak nem klón, mivel a vére más vércsoportú. Mondjuk sok értelme nincs a kísérletnek, műkszik-e a fej más testen ha kap oxigént+tápanyagot... mekkora hülyeség, és ha igen akkor mivan? nem mintha gyakorlati haszna lenne a fejátültetéseknek.

    Egy kis infó: Az AB0 és Rh pozitív/negatív vércsoportmeghatározás mellett minden ember/állat/egyed vérsejtjein rengeteg különböző marker van, ezért pl. donoroknál általában mindig megnézik ezek közül a legfontosabbakat, hogy egyezzenek és még emellett IS immunrendszer elnyomó szereket kell folyamatosan szedniük azoknak akik kaptak vmilyen szervet. Szóval tökéletes vércsoportegyezés csak klónok esetében van.