Magyar sci-fi mutáns horror 2007-ben!
 • Darkoo
  #1
  Az utóbbi évek egyik legmerészebb hazai filmes műfaji kísérlete van készülőben: egy fiatal rendező hamarosan mutánsos horrorfilmet forgat hazai és külföldi színészek részvételével, angol nyelven. A Moziplussz beleshetett egy szűk stábértekezletre.

  A Block-66 cselekményéről annyit lehet tudni, hogy egy rosszul sikerült kisérlet után játszódik, javarészt egy föld alatti bázison, ahol a négy főhős horrorisztikus lényekkel kerül összetűzésbe. "Négy teljesen különböző figuráról van szó, és mindegyik fejlődik valamerre. Egyikük például, a Bird nevű a film elején anyámasszony katonájaként indul - egy kicsit suta, vicces karakter, viszont át fog menni egy katarzison, amitől hőssé nemesedik." - mesélte a rendező.

  Lóránt Demeter belőtte a film világát a filmvilág néhány korábbi klasszikusához képest: "Az apokaliptikus hangulat talán a Mad Max jövőképéhez hasonlítható. Nagy kedvencem az Alien, Peter Jackson és Romero filmjei valamint Carpentertől a The Thing. A Block-66 többek között tiszteletadás lesz feléjük. Szerencsére a korhatárbesorolásra nem kell ügyelnünk, így a horrorjelenetek naturalisztikusok, gore-szerűek lehetnek."

  A rendező évek óta tervezett egy filmet a műfajban, de korábban még más sztori járt a fejében. "A mostani a nyáron állt össze, és ezalapján dolgozunk jelenleg is a forgatókönyv új változatán Kis-Szabó Márkkal. Komoly horror lesz, melyben ugyan helyet kaphat 1-2 elejtett poén, de semmiképpen sem fogjuk elvinni paródia irányba." - ígéri a rendező.

  Helyszín ahol játszódik:


  Hivatalos Oldal

  Imdb-s Adatlap!

  Több infó: Itt!

  Hmm én kíváncsian várom. BEmutató:2007 őszén.