IStexI#68
A kritikával kezdeném mármint a cikkel... Szokás itt az sg-n lefikázni a kritikát, a kedvencem az amikor bejön valami fan aki jobban ismeri a filmet mint a rendező aztán beleköt minimális tárgyi tévedésekbe. A kritika első sorban nem nekik szól pl.: vannak emberek akik nem látták a star warzt sőt én még olyan fiatallal is találkoztam aki nem is nagyon tudta mi az... A filmet nem a fanoknak kell elmagyrázni hanem objektíven tálalni a többieknek.
Nekem nagy kedvencem az első rész és Joni deep a második is jó volt a harmadiknál annak ellenére, hogy nem vártam elmaradt a nagy durranás... Tejjesen 1etértek a cíkkíróval: A játékidő nagy része a szereplők motiválatlannak ható, és ennek folytán egy pont után követhetetlen pálfordulásaival telik.
Engem kapásból összezavart a film elején szakító félben lévő pár... A film nem abbana sec-ben folytatódott ahol abbamaradt közben nem volt idejük megbeszélni azt a kis félreértést. Utána meg ment egész végig a durci mintha mesterségesen akaták volna fent tartani az újra kialakuló szerelem/bizalom feszültségét, nehogy má a néző leglább szerelm fronton megnyugdjon:) Izgalom persze nem volt csak értetlenkedés az elbagatelizált részletek miatt amit a végén 1 tejjesen klisé "tök laza, hogy csata közben veszlek feleségül" jelenttel oldottak meg. Elvette a csata lényegét és kissé szénalmasnak hatott a 2 mondat közben leszúrok valakit beszólások... Nem tecett az sem, hogy felemás volt a happyend... Persze fúj fúj happyend de 1 ilyen filmhez igenis dukál. Jack felől rendben van az nagyon bejött, de a pár szempontjából abszolut ellentomdásos volt... Szerintem az ő szempontjukből a lehető legrosszabb történt mégis úgy állították be mintha egész jó lenne:)
Végezetül ez az orlando gyerek nekem még mindig kevés... Joni 1xerűen mindenkit elnyomott a vásznon. 1 ütős szinész aki legalább akkora személyiség lett volna (nem tudnám megmondani kit láttam volna szívesen a helyén) hatalmasat dobott volna az egészen.