bandypappa#25
Ezt költöine fogalmaztad meg, és egyetértek vele nagyon. Én eddig fél részt láttam a gyözikeböl, azt is azért, hogy miért nézik ennyien, szar mocsok az egész értelmes ember nem néz ilyet. Aki meg azért nézi, mert utálja az megérdemli még annál is rosszabb, mint aki szereti nézi. Hogy lehet ennyi hülye ember az országban? Megvetem az ilyen szarrágókat, mint a gözike nem tesznek le semmit az asztalra, inkább csak romlást hoznak és ök a példaképek.
Az egész bulvársajtó elmehet a picsába. Ök még szánalmasabbak. Vettem egy blikket és felháborodtam, de nagyon. Rendör kifejezés helyett a zsarut használják, meghogy szex közben hagyjuk nyitva az ablakot, hogy a szomszéd is hallja. Tele van mocsokkal a média és ebben az a szomorú hogy sokaknak ez kell. Nem értem hogy lehet ennyi hülye az országban aki bulvárlapokat olvas, ahelyett hogy a saját életével törödne, ne azzal hogy a Beckham 2 millio dolcsis müfaszt vett a nejének (télleg). Hát basszák meg! Megy az ország a züllés felé és nincs sebességkorlátozás. Az ujság elejére meztelen csajokat tesznek hogy fogyjon a szennylap? Nincs erkölcs a mai médiába, az ortt is azzal foglalkozik ami neki érdeke. Sajnos sokan ezt nem tudják felfogni, mert elég nekik a liberális losz@r.