• Penge4
    "a megkérdezettek 62 százaléka - ugyanis attól tart legjobban, hogy a letöltések révén vírusokra is szert tehet"

Ezt már 5 éve is megmondtam volna, hogy ez a céljuk vele, és abban sem vagyok biztos, hogy nem ők állnak a vírusos illegális letöltések mögött, ezzel alátámasztva a "Na ugye megmondtam" nézetüket.
    Egy cracker nem fog vírust tenni bele, mert
    1: Visszacsúszna az oldala népszerűsége
    2: Nem azért áldozott rá annyi időt a crack megírására, hogy még egyrészt kockáztasson a vírusokkal, (mégnagyobb büntetési tétel, ha elkapják) másrészt meg semmi haszna nincs belőle.
    1-2 spyware-t előfordulhat, hogy tesz bele, ha olyan típus, de az nem fogja a felhasználó gépét tönkretenni, csak infókat gyűjt róla. Arra nem veszélyes, aki nem tárol banki adatokat, személyes infókat, illetve jelszavakat, kompromittáló információkat a gépén.

"1500 Ftból meg kb 16 verba dvd kijön"

Ha azt is feketén veszed, akkor mégtöbb.

Ez az egész dolog már halott. Ezt még a 90-es években kellett volna elkezdeni, hogy olcsón adják, amikor még nem nőtte ki ennyire magát a fájlcserélés.
    Mostmár baszhatják, nem lesz olyan hülye, aki az ingyenes beszerzési lehetőségről lemond, csak mert legális, ami a gyakorlatban semmit nem jelent - főleg, hogy a legtöbb szoftverből hetente jön ki javítóverzió, avagy 1-1 Win reinstall után netsebességtől (jelen állapotban főleg az adott szervertől) függően akár órák mehetnek rá, hogy minden feltelepített szoftveredet frissítsd, - maximum ha nagyon komoly szigorításokat vezetnek be.