• BiroAndras
    "Úgyhogy megoldható, ha akarják, de akkor nem lehetne eladni azt a sok hardvert, ami éjjel-nappal pörög lefelé a futószalagról."

Nem kell ide összeesküvés elméleteket gyártani. A béna cégek, akik béna programozókat és vezetőket alkalmaznak külön felkérés nélkül is tudnak erőforrászabáló terméket előállítani.

"Jobban szeretem, ha egy szoftver normálisan meg van írva és akkor jön ki frissítés, ha valamit fejlesztenek rajta, nem pedig hetente bugjavító update hegyek."

Tehát jobb, ha nem javítják a bugokat? Bug minden szoftverben van, különösen ha a biztonságról van szó.

"Amúgy neked mi a jobb, ha már lassan plutónium meghajtás kell a gépekhez, vagy ha kicsit később jutsz hozzá, egy normálisan, stabilan használható szoftverhez"

Nekem az utóbbi lenne a jobb, de sajnos nem én döntök.

"egyszer megveszed és az teljes értékű, nem éves licenszt veszel, mint vírusirtóknál"

Az adatbázisokat folyamatosan frissíteni kell, különben szart sem ér. A frissítés pedig pénzbe kerül a cégnek, tehát nem adhat ingyenes örök támogatást a termékéhez.