• Wittgen
    Szerintem azok a nők, akik Bond partnerei voltak a filmekben nagyon nem futottak be, csak azok, akik már az éppen aktuális Bond-film előtt is ismertek voltak, maradtak meg továbbra is az A kategóriás filmeknél (mégha nem is csak amcsi A filmekben játszottak). Gondolok itt Hale Berryre, Michelle Yeohra, Sophie Marceou-ra. A többi nőci feltűnt, majd a videótékák polcain szereplő filmekbe került...
    Olsen ikreknek mindegy, hiszen talán ők az egyetlenek, akik sokadrangú filmjeikből lettek sokkal gazdagabbak, mint jónéhány AAA kategóriás sztárocska. Úgyhogy nekik biztosan nem lenne érvágás, ha a Bond-film után folytatnák eddigi tevékenységüket és nem Spielberggel és Coppoláva, Scorsesevel forgatnának. Bár annyi pénzük van, hogy bármilyen jó forgatókönyvet meg tudnának szerezni, és rendezőbőt is, így biztosan évente tudnának egy sikeres mozifilmet is készíteni. Csak nem akarnak.

Egyébként meg nem értem, hogy ha nem vetkőznek, akkor csak gonoszt játszhatnénak? Szerintem a többi Bond-filmben sem volt meztelen jelenet+a szex is kimerült a smárolásban.