• MacropusRufus
    #81
    bocsi, hogy beleszólok, de a becsapódás 1908-ban volt... ritka a 101 éves túlélő aki még tutin emléxik a dologra, pláne annak fényében igaz, hogy tudosók megállapították, hogy az emlékek eléggé durván képesek megváltozni.

    A gond ott van, hogy
    - elsösszőr meteor volt
    - aztán üstökös
    - aztán ufo
    - aztán atomrobbanás
    - aztán anti anyag

    ahhogy szépen haladunk a történelemben előlrefelé. Sztem az egy meteor felrobbanása volt. A sugárzás érthető, hiszen honnan is jött? És nem állíthatod, hogy ez nem elfogadott ui. a jól tudom jelneleg nincs egyetlen ember sem a Földön aki csak hasonló méretű becsapódást tudott volna vizsgélni műszerekkel.
    A fémrészecskék is érthetőek, hiszen a nagy hő a talajban lévő vasércet azonnal megolvasztotta ami cseppek formájában repűlt a csába, amíg lehűlve bele nem állt egy fába. Továbbá ha leásnak akkor ott üveggé keményedett talajt fognak találni. Ez is megtörtént. Minden inkább arra utal, hogy ott egy meteor/üstökös robbanás történt v. becsapódát mint sem valami ismeretlen izé okozta pusztítás. Megjegyzem: van kráter. Van ott egy tó a becsapódás környékén. MEredek pereme van, mindha valami lukat ütött volna rajta.