• Madve
    #49
    Erre akkora az esély, mint hogy bármelyik időpontban bedögöljön a hangfalad, miközben a megfelelő erősítővel nem túlterhelve "rendeltetésszerűen" használod.
    Itt inkább szoftveres problémákal lehet számolni, pl ha annyira "megbízhatóan" és "stabilan" fog működni mint az ms többi szoftvere, akkor lehet, hogy tényleg jönnek a szomszédok baseballütőkkel, te meg nem hallod hogy rádtörték az ajtót, mivel nyugisan hallgatod a bömbölő zenét abban a hiszemben, hogy senki más nem hallja..

    A füllhallgató meg ez között annyiból nincs különbség, hogy tökmindegy, hogy ezen hallgatod a zenét, vagy azon, ha ebben a "hangbúrában" vagy akkor sem fogod meghallani a telefoncsörgést, vagy a csöngetést. Magyarul minél hallkabban hallgatod bármelyiken a zenét, vagy bármit, annál nagyobb eséllyel fogod meghallani a külső zajokat. Mondjuk ennél b*szhatod, ha az éppen hallgatott hangok között van ugyanolyan, vagy hasonló frekvenciájú hang, mint az általad hallani kívánt külső hang, mert akkor esetleg azt is kioltja, vagy alig hallhatóvá teszi...