Miért akarunk egyre intelligensebb gépeket létrehozni?
  • czihaki
    #261
    Folytatnám az előbbi gondolatomat.-- Nem tehetsz arról hogy így értelmezed a lélek fogalmát, mert az embernek fogalma sincs arról, mi a lélek a testben. A misztikusok valamiféle testről fantáziálnak, természetesen az ősi elképzelések és a mai filmek miatt. az orvostudomány nagy része, nem hisz a lélek létezésében, egyszerűen csak átvették a görög psziché fogalmat a pszichiátriai gyakorlathoz.

    Tudod mi a legkülönösebb? --én aki neurológián dolgoztam intenzív és általános nővérként és természetesen EEG EKG, EMG-t is használtunk, ugye azt tapasztaltam, hogy az orvostudomány természetesen jelenti ki, hogy az agy neuronjait összeköti az ideghálózata amelyben energia áramlik, majd kijön a fejből a gerincbe, onnan pedig a csigolya közöknél lépnek ki és behálózza a testet.
    Az még véletlenül se jutott eszükbe eddig, hogy ha energia teszi élővé az életet, akkor az egyetlen vezetékben nem futkoshat, hiszen egy energiának két töltése van egy negatív és egy pozitív-- ha ezek össze lennének zárva egyetlen vezetékbe, akkor a test szép lassan elszenesedne. Aztán ha valami kémiai jeleket képes szállítani" akkor annak az energiának pozitív töltésű, testes" energiának kellene lennie.

    De akkor hol van a negatív töltés? hiszen annak is a testben kellene lennie?--- Hát igen ott van a testben behálózza az agyat behálózza a testet belül és végül a testet kívülről hálózza be, a bőr felszínéhez lefércelődve".----- ezt a negatív töltésű energia hálózatot egyébként az emberiség 5000 éve ismeri. de még a mostani orvostudomány is. De még senkinek nem jutott eszébe elgondolkodni azon, hogy mi a valódi szerepe ennek az energia hálózatnak? ---- Holott EZ A SZELLEMI és ÉRZELMI LÉLEK! -- vagy is a gondolat érzelmi feszültséggel, ezen születik, nem pedig az agysejtek révén!!-- az agy memóriája csupán képet stb. ad hozzá és így keletkezik a fantázia illetve ezzel képes a tudat visszaemlékezni vagy előre a jövőt tervezni.

    Az agy csupán képi és egyéb memória, illetve a test működését irányító központ!!!!

    Igaz kevesen érzékelték az idők folyamán a lélek energia hálózatát ez tény, még a testhez fércelő pontjait se igen érzékelik-- ezt még megértem.-- de tudnak róla, a nyugati orvostudomány is,- a pontokat tűkkel szurkálják, a kínai orvoslás még használja is.