• assdf
    #8
    Hopp ide és némi háttérinfo.

    "Mert valójában a "felhasználók" (azaz mi, akik mindenféle igazi ellenszolgáltatás nélkül használtuk a szolgáltatásokat) a Google munkásai. Nem cseszek ki a munkásaimmal, MIKÖZBEN benne vagyok egy projectben."

    Miért tehet meg bármit az ms? Nos azért mert csak az ő rendszere van (az övé a legelterjedtebb), nincs alternativa igazából az egyszerü halandók számára.
    Épp ezért kib@szhat a saját felhasználóival is hisz azok ugysem tudnak mit csinálni. Na ez nem szép tőle.

    De a google ugyanezt csinálja amit annyira utálunk az ms-ben, hisz mi történik ha a világ 90%on a google cuccait használják? Mi történik ha gyakorlatilag csak 1 levelező rendszer lesz a google (mert a többi csödbe ment), ha csak 1 kereső lesz, ha csak 1 online office lesz? És mindez egy kézben?
    Ha ez megtörténik, már csak abban lehet bizni hogy a google jószivü, egyébként sz@rban a haza... ÉS a fennti dolgok úgy következnek be, hogy az emberek önként és dalolva dicsőitik ezt, miközben nem vezet máshoz, mint egy google monopoliumhoz. (szubjektiv véleményem, de szerintem 10-20 év múlva, a google-t ugyanugy anyázni fogják mint most az ms-t a monopolhelyzete miatt).