• psishock
    Griphons:
    "Úgy látom profi vagy abban, hogy kell játékot lehúzni a megjelenés előtt. Még ki se jött apafej, honnan tudod, hogy nem fog meglepni, és nem fogja két év múlva mindenki isteníteni a játékot?"
    Hmm, nem volt szándékomban a szemedben lehúzni a játékot, ahogy megmondtam ami tőlem elhangzott, azt az eddigi begyüjtött infókból foglaltam össze. Ahogy ezeket értelmeztem egyáltalán terveztek semmilyen különösebb egyedi dolgot ami annyira hatalmassá tenné, hogy "két év múlva mindenki istenítené" a játékot. Szóval ezért nem nagy dobás (eddig) a szememben. Különben tényleg nem az RTS, annál inkább Dungeon Siege2 "feel" jön le a játékból.

"Azt aláírom, hogy a grafika elég divatjamúlt"
    én is ezt tettem. :)

"Azok az emberek az igazán szánalmasak, akik az aláírásukban kérkednek gépük konfigurációjával"
    én nem a sign-okból szoktam megítélni az embertársaimat, de kénytelen vagyok belátni, hogy vannak nálam sokkal jobb képességûek is, akik ezt csettintve képesek összehozni <250 karakterből.

Komolytalan:
    Tudod kb mostanában pont az van, amit Testudolius előttem már meg említett. Mindenki szuper inteligens AI-t harangozik be, de amikor odajutunk akkor enyhe, igen sablonos valamit kapunk vissza. Ne legyen igazam, ok. Ez a játék hatalmas erőkkel fogja földbedöngölni az eddig mesterséges inteligenciánag nevezett scripteket. Hatalmas, radikális reformokat hoz majd az RTS-ek, de az RPG-k világába, mivel 1 játékként fogja bevezetni a /gondolkodó gépet/. Ha ez egyszer megjelenik, akkor már soha az életben nem fogunk úgy tekinteni a "stratégia" gener-re mint eddig...
    Szerintem azért te sem gondoltad komolyan.