• remark #40
    >>> "Ezt allitani hogy 99%-ban a windows platformra fejlesztok a benak, nagy tulzas."
    Sajnos nem túlzás... <<<

    Akkor errol irj, hogy miert nem tulzas. Nem kell az altalanossagokat irni. Az eredeti kijelentesedben a 99%-kal van nagy problema, es en ezt kifogasolom, hogy tulzol. Az MS es partnerei kozott meglevo erdekszovetseg erdekes jatszmakat eredmenyez, mindeket fel fugg a masiktol, es szakitanak is egymas tevekenysegen. Az hogy az MS egyre inkabb raeszmel hogy milyen kritikus az hogy a partnerei kovessek es tamogassak az o elkepzeleseit, es hatarozottan kijelenti hogy a Vista problemaiert a partnerei a felelosek, az egy uj taktika. Meglatjuk bejon-e. Ha engem kerdezel, ezzel sokakat magara fog haragitani.
    De ez csak a politikai resze a dolognak. Ha te ezt a kolcsonos egymasra hagyatkozast ugy jellemzed hogy "Nem mondom, hogy az MS mindent jól csinál, de azért nem lehet őket okolni minden rosszért." vagy hogy 99%-ban a parnerek a benak, es meg linkeket is kepes vagy elokotorni ami szerinted ezt bizonyitja, akkor szerintem nagyot tevedsz, pl. ahogy a kovetkezteteseiddel is:
    "1. Az emberek mindíg fikázzák az MS fejlesztéseit."
    Oriasi csusztatas. Leirod hogy 99%-ban nem az MS a felelos, en ezt kifogasolom, es oda lyukadunk ki hogy az emberek mindig fikazzak az MS-t. Semmi logika nincs abban amit irsz. Te irtad le a magad tulzasat, en csak reagaltam ra.
    "2. A változások rövid távon nehézségeket okoznak, de hosszú távon sokkal inkább előnyösek."
    Ezt a feltetelezest az MS monopol helyezete engedi meg, hiszen az hogy egy beruhazas hosszu tavon tenyleg a megfelelo koltseg/haszon arannyal rendelkezik, ez csak ugy derul ki, ha van mihez hasonlitani (versenytarshoz). Amig nincs mihez hasonlitani, addig ez csak ures frazis. Miert nem azokrol a szegmensekrol beszelunk ahol az MS nincs monopolhelyzetben? Mindjart kiderulne hogy azon kevesebbet toprengenek az ugyfelek mert kisebb a sulya ennek annal ahogy te beallitod, hogy vajon az MS neki nem szimpatikus huzasai vajon hoznak-e hosszutavon... Es miert vonjuk be azokat az MS probalkozasokat amit totalis csodbe mentek at, meg az MS is kihatralt moguluk. Ergo: azert mert az MS most epp a Vista-t erolteti, abbol meg nem kovetkezik hogy erre a projektre is rahuzhato a "rövid távon nehézségeket okoz, de hosszú távon sokkal inkább előnyös" sema. Es miert? Mert ez nem bizonyithato mivel nincs alternativa. Ennyi. Igy lesz az allitasbol feltetelezes.