remark#282
"Értsd már meg, hogy nem a pontos szám a lényeg, hanem a nagyságrend. Az idézett adatokkal csak annyit akartam bizonyítani, hogy a Vista nem bukott meg."
Jo, en megertem.
Te meg azt ertds meg, hogy elegem van abbol a fajta eroszakos velemenyformalasbol ami ma jellemzo, legyen szo barmilyen temarol is. Politika, gazdasag, szakma, szinte mindegy, mindenhol jelen van az amit csak "agymosas"-nak szoktam nevezni. Azert eroszakos, mert a tobbseg ignoranciajat, butasagat, nemtorodomseget, bizalmat hasznalja ki, es miutan oket megnyerte es a tobbseg velemenyet sikeresen atformalta, joggal nyomja le a maradek kisebbseg torkan is az egeszet, arra hivatkozva hogy dehat errol szol a demokracia (tobbseg akaratarol), meg a szabad verseny (amit a tobbseg igenyel, az lesz kiszolgalva). Erre az a hatarozott valaszom, hogy NEM! Ennek NEM igy kellene mukodnie, es a vaksagunk nem mentseg, nem teszi a felelossegunket semmisse!
Ugyhogy a Vista mellett ervelesed rendben van.
De mikor meglattam hogy tenykent kozolsz olyat ami (roviden egy) hazugsag, akkor kiakadtam. Mert persze az tobbseg nem tudja hogy az hazugsag (es nem is erdekli, viszont beepul mint adat megis, es visszakoszon kesobb, befolyasolva a velemenyet), mint ahogy a tobbseg mar nem is tudja hogy mit miert csinal az eletben, es hogyan jutottunk oda ahova.
Ami igaz, az igaz. Ami meg nem, akkor ne mondjuk megis, hogy igaz.