• BiroAndras
    "Ok. Tehat a Vista nem indult se olyan jol, ahogy az MS allitja, se olyan rosszul, ahogy az MS allitasara kifakadok allitjak. Akkor most kinek jar a pirospont?"

Nekem. :)

"Mert az egesz problema ott kezdodott hogy az MS ossze-vissza nyilatkozgatott, es szerintem az MS jobban tenne ha mas modszerekkel probalna a piacra hatni, nem a sorozatos marketing maszlagjaival."

Szegény marketingesek mit csináljanak, üljenek le programozni? Szerintem az rosszabb lenne.

"Raadasul a 40 millios hirt te teljes mellszelesseggel tamogattad, tenyek felmutatasa nelkul."

Nem támogattam, csupán idéztem.

"Nem tudom erzodik-e a kulonbseg..."

Nem. Arról van szó, hogy máris qrva sokat adtak el, tehát nem bukás a Vista, mint ahogy sokan szeretnék. Ennyi, nem több.

"Kulon osztaly van gondolom az MS-nel akik az ilyen alhireket kitalaljak es megjelentetik"

Mint ahogy minden normális cégnél van ilyen osztály. Marketingnek hívják.

"Akkor lenne tisztesseges, ha a MS-rol szolo cikkel egy oldalon ott lenne a cafolat is, vagy ott lenne a konkurens termekek hasonlo bejelentesei."

Most alkalmazd ezt minden más cégre is. Nagyon vicces reklámok lennének a TV-ben.

"Ellenkezo esetben megvalosul a piacot hamis hirekkel valo befolyasolas esete..."

Stimmel. Csak azt ne akard nekem bemesélni, hogy ezt egyedül az MS csinálja. Még a linuxosok sem ártatlanok ezügyben, pedig ők nem is cégek.

"Ez most mit jelent hogy "novekednek az eladasok"?"

Azt jelenti, hogy most nagyobbak, mint korábban.

"Mikor"

Most.

"mihez kepest?"

A korábbi állapothoz képest.