BiroAndras#261
"Ok. Tehat a Vista nem indult se olyan jol, ahogy az MS allitja, se olyan rosszul, ahogy az MS allitasara kifakadok allitjak. Akkor most kinek jar a pirospont?"
Nekem. :)
"Mert az egesz problema ott kezdodott hogy az MS ossze-vissza nyilatkozgatott, es szerintem az MS jobban tenne ha mas modszerekkel probalna a piacra hatni, nem a sorozatos marketing maszlagjaival."
Szegény marketingesek mit csináljanak, üljenek le programozni? Szerintem az rosszabb lenne.
"Raadasul a 40 millios hirt te teljes mellszelesseggel tamogattad, tenyek felmutatasa nelkul."
Nem támogattam, csupán idéztem.
"Nem tudom erzodik-e a kulonbseg..."
Nem. Arról van szó, hogy máris qrva sokat adtak el, tehát nem bukás a Vista, mint ahogy sokan szeretnék. Ennyi, nem több.
"Kulon osztaly van gondolom az MS-nel akik az ilyen alhireket kitalaljak es megjelentetik"
Mint ahogy minden normális cégnél van ilyen osztály. Marketingnek hívják.
"Akkor lenne tisztesseges, ha a MS-rol szolo cikkel egy oldalon ott lenne a cafolat is, vagy ott lenne a konkurens termekek hasonlo bejelentesei."
Most alkalmazd ezt minden más cégre is. Nagyon vicces reklámok lennének a TV-ben.
"Ellenkezo esetben megvalosul a piacot hamis hirekkel valo befolyasolas esete..."
Stimmel. Csak azt ne akard nekem bemesélni, hogy ezt egyedül az MS csinálja. Még a linuxosok sem ártatlanok ezügyben, pedig ők nem is cégek.
"Ez most mit jelent hogy "novekednek az eladasok"?"