• Kagemusha
    ""A Windows nem indítható, mert az alábbi fájl hibás vagy nem található: \WINNT\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEMced"

A leírása alapján nem tűnik túl gyakori hibának. Meg azért sem, mert a google csak 3 linket dobott ki rá, amiből ez a fórum az egyik, és az MS erről szóló cikke a másik."

Ugye viccelsz? A hiba súlyosságát azon méred le, hogy a Google hány találatot dob rá? Ne röhögtess!
    Mellesleg megsúgom neked: gyakori hiba. Az egész ugyanis arról szól, hogy:

"Előfordulhat, hogy a Windows 2000 rendszer nem tudja betölteni a rendszerleíró adatbázist, ha az túl nagy. Ez a probléma akkor jelentkezhet, ha egy folyamat túl sok adatot ír a rendszerleíró adatbázis System nevű alkulcsába. A System alkulcs feladata csak a számítógép rendszerbetöltéséhez szükséges adatok tárolása.

Azok a számítógépek, amelyek Intel vagy ARC (RISC) architektúrára épülnek, csak 16 MB (megabájt) memóriát használhatnak a rendszerbetöltési folyamatnak ebben a szakaszában. A rendszerleíró adatbázis System alkulcsának meg kell osztania ezt a 16 MB memóriát a betöltőprogrammal, a kernellel, a hardverabsztrakciós réteggel (HAL), valamint a rendszertöltési illesztőprogramokkal."

...és ha rákötsz X db nyomtatót (persze nem egyszerre), akkor a registry egy idő után bizony megborul! Elfossa magát és ugyan viszonylag egyszerű javítani, de véleményem szerint ez egy oltári nagy hibája a registry-nek.
    Valamint ha naponta visszakerül hozzád minimum 2 PC ezzel a hibával és ugyanaz többször is, akkor az bizony gyakori hiba. Ja, hogy otthoni környezetben nem fordult még elő? Figyu, mikor kötsz a gépedre egy hónap alatt 1200 nyomtatót vagy bármilyen más USB-s eszközt?
    Tehát ne magyarázd meg nekem a gyakoriságot a Google találataira alapozva, előbb menj el dolgozni egy olyan helyre, ahol 5000 gépből álló hálózatot kell karbantartani és ott mérd le...