• remark #255
    Ok. Tehat a Vista nem indult se olyan jol, ahogy az MS allitja, se olyan rosszul, ahogy az MS allitasara kifakadok allitjak. Akkor most kinek jar a pirospont? Mert az egesz problema ott kezdodott hogy az MS ossze-vissza nyilatkozgatott, es szerintem az MS jobban tenne ha mas modszerekkel probalna a piacra hatni, nem a sorozatos marketing maszlagjaival.
    Raadasul a 40 millios hirt te teljes mellszelesseggel tamogattad, tenyek felmutatasa nelkul. Lasd: http://www.sg.hu/cikkek/52396/kitorhet_az_ujabb_szabadalomhaboru

    Idezet toled: "Az MS által közölt adat hivatalos, tehát súlya van. Ha nem igaz, azzal csúnyán lejáratja magát az MS, amire semmi szüksége. A te véleményed csupán vélemény. Idézz nekem valakit, akinek van esélye hozzáférni az adatokhoz, és cáfolja az MS állítását."
    Aztan most mar igy fogalmazol: "NYílván nem az számít, hogy pont 40 millió, és pont 100 nap alatt."
    Nem tudom erzodik-e a kulonbseg... ;-)

    Amit erteni kell, hogy ilyen nyilatkozatok, miszerint "2x annyi fogy mint XP a hasonli idoszakban" meghogy "100 nap alatt 40 milliot adtunk el" ez masra se jo minthogy az MS jo hirnevét erositse. Kulon osztaly van gondolom az MS-nel akik az ilyen alhireket kitalaljak es megjelentetik, es ez hozzajarul ahhoz hogy milyen sok ember hasznal Windows-t. Hisz meg a csapbol is az folyik (teljesen tevesen) hogy a Windows milyen jo, milyen sikeres. Piacformalas, korantsem tisztesseges modszerekkel. Akkor lenne tisztesseges, ha a MS-rol szolo cikkel egy oldalon ott lenne a cafolat is, vagy ott lenne a konkurens termekek hasonlo bejelentesei. Ellenkezo esetben megvalosul a piacot hamis hirekkel valo befolyasolas esete... Ezt, ha komolyan venne az ember (marmint a versenyhivatal, kormany, akarki), a torveny buntetné. Nem latom mi kulonbseg van a ceg papirjai arfolyamanak ilyen modon valo feltornazasa es mondjuk a spammerek vagy bennfentes informacio kiszivarogtatasa kozott?

    "És nem csak arról van szó, hogy sokat adtak el, hanem hogy az eladások növekednek is."
    Ez most mit jelent hogy "novekednek az eladasok"? Mikor, mihez kepest? Konkretumokat please.