• dronkZero
    #26
    "az más kérdés, hogy te a tévét szidtad, nem a reklámokat. kezdted volna azzal. ennek viszont ellntmond, hogy az általad dicsért spektrum, discovery SOKKAL több reklámszünetet nyom, mint egy rtl klub"

    Nem dícsérem, nem szeretem(pont a reklámok miatt), de ha leülök kajálni, akkor az az egyetlen, amit közben képes vagyok nézni. Nagy különbség. És azért szidom az egész tévét úgy zusammen, mert látod, még ahol olyan van, ami érdekelne, azt is képtelenség élvezni.
    Máshol viszont a műsor is szar.

    "passz. szerintem nem. nem nézem egyiket sem, de az alma és lencsefőzelék összehasonlítása."

    Úgy rémlik, hogy ezt a mozi-dolgot te hoztad fel először... Csak arra reagáltam, hogy ami legszarabbat ott látsz, az még mindig magasan veri az átlag tévéműsor színvonalát. Téma, film-/hangtechnika, hitelesség, átgondoltság, hibák. Tudom, költségvetés. (Bocs, már kicsit fáraszt, nem fejtek ki mindent 100%.)

    "ha az elmúlt 60 év tévés termésében nem találsz magadnak megfelelőt, akkor meg is érdemled."
    Jah. Találni épp találhatok, _de azt pont nem a tévében_!(Inkább neten, letöltve.) Egy mozifilm 50 év múlva is film, de egy tévéműsort leadnak, aztán csókolom. És csak azt tudom nézni, amit éppen adnak, nem azt amit én szeretnék. Lehet, hogy kíváncsi lennék a 60'as évek amcsi és szovjet tévéhíradóira, de hol tudom ezt megnézni? Hát, nem a tévében, az tuti.

    "de. ez még mindig jobb, mintha sétálni mennél a városba, ahol másodperckenként több reklámimpulzus ér."

    Nem, nem jobb. Ha sétálni megyek a városba, akkor sétálni megyek, és cseppet sem zavar, hogy érnek a reklámimpulzusok. Ha meg meg akarok nézni egy tévéműsort, akkor azt akarom nézni, nem a reklámokat, amit viszont nem tudok kikerülni, ráadásul kizökkent, nem is kicsit.

    "én még annyit sem nézem, mint te"

    Azt szerintem nehéz elérni... :) Az más kérdés, hogy a környezetemben pl most is nézik, és hallom, akár akarom, akár nem.

    "de el kéne döntened, hogy a tévéműsorokat szidod vagy a reklámokat,"

    Nem érted. A médiát, úgy en bloc utálom. Tévéműsorostul, brazilsorozatostul, reklámostul _az egészet_. A lineárisságát, a negatívban mérhető interaktivitását, a színvonalát, a módszereit, a témáit, a szerkesztését, az egészet.

    ", de ha nem lennének reklámok akkor tévé sem lenne és bla és bla)."
    "(valahol fura ez a gondolkodásmód. ki hallott már olyat, hogy ingyen tévé?:) valamiből meg is kell élnie a sok embert foglalkoztató végeknek."

    Whááhh... Felőlem éhen is dögölhetnek. Sok változást nem okozna az életemben.

    (Nem központi kérdés ez nálam, csak a vita és a saját szórakoztatásom kedvéért töltöm ezzel az időmet, mielőtt belémkötsz, hogy ha ennyire nem érdekel, akkor minek foglalkozok vele. Nem is célom meggyőzni senkit, csak időnként jó belemondani a világba a gondolataimat.)