Futás
  • repvez
    #1942
    eddig nekem sem volt problémám vele, talán valami a szoftveres környezetben változott meg, mert olyan mintha szétkapcsolná a BT-t kapcsolatot ha nincs adat és ugye ez MP-enként frissiti igy a két adatkozlés között szétkapcsol,majd ujra kapcsolodik, de a folyamat gyorsabb minthogy az adat is átmenjen.

    És nem tudom, hogy hogyan lehetne kideriteni, hogy mi a probléma vele, mert ahogy irtam, nics semmi gomb a pánton. DE elvileg müködnie kellene, mert látja a BT lés kapcsolodik is egy kis ideig és a program is jelzi, hogy kapcsolodott, de valahogy mégsem stabil ez a kapcsolat és nem veszi az adatokat.
    Mozgo alkatrész nincs benne ami esetleg eltörhetett volna vagy megsérülhetne.

    Ha cserélnék, akkor már egy smart ora lenne amibe minden benne van és nem kell a mobilt sem magammal vinnem a zenehallgatáshoz és nem kell pánt sem a HR monitorhoz sem .
    DE egyelöre nem találtam olyat ami minden kritériumot teljesit.

    A starvat feltettem és sikerült is feltoltenem rá az endomondobol az adatokat, de sajnos ahogy irtam, az edzésterv fizetüs hozzá és nincs offline használható része mint ahogy az endomondonak volt, hogy amikor megtervezett egy edzést akkor a HR alapján állitotta a tempot
    Egy olyan app lenen jo, ha futok mondjuk egy teszt távot akkor be tudja állitani az edzetségi szintemnek a tempot és az edzés tervet, hogy hogyan lehet fejlödni anélkül, hogy feleslegesen eröltetném meg magam .