Futás
  • repvez
    #1601
    Egyet tudok érteni a pulzusos futással, én is csak nekiáltam futni és ahogy birtam futottam, de már 1km után minden bajom volt és alig vártam, hogy a 3,5km-es napi kör végre letudjam, de a végén már gyalog gyorsabb lettem volna anynira kész voltam.

    Aztán vettem melkaspántot és láttam, hogy már az elején 180as a pulzusom és ez a végéig igy ment. azután próbáltam visszafogottan kezdeni és igy tudtam hosszabb távokat is futni amit addig elképzelni sem tudtam 15km 1óra36perc, igaz, hogy nem sokat javultam sebességben ,de legalább hosszabb távra voltam képes ugyan olyan tempóban mint ahogy elkezdtem.

    Az egész futásdologban nekem az a gondom, hogy nekiáll az ember tavasszal és télen a minusz fokokban abbahagyja és a köetkező tavasszal meg se látszik az elözö év eredménye , konkrétan ugyan ugy kezdheted elöröl.
    Számomra ez ami mindig azt eredményezi, hogy abbahagyom a futást.

    Most igaz a magánéleti változások miatt,de 1,5 éve nem is futottam egyáltalán , igy megint sehol nem vagyok ahhoz amiket eddig futottam.Nekiállnék ujra, de most jön megint a tél és itt még az ösz is olyan, hogy délelött ha jó idő is van estére már zuhog az eső és én nem vagyok hajlandó esőbe és hidegbe imenni ugy hogy még szenvedjek is közbe. Én még nem tartottam soha ott, hogy élvezzem és hiányozna számomra a futás.