ProClub#12
Hmm... számoltad már, naponta hány biztonsági kamera vesz föl? Mert ennyi erővel ki se gyere a lakásból. Ha valaki engem globálisan nyilván akar tartani egy URL alapján, amit bármikor kedvemre megváltoztathatok, tegye. Rá fog jönni, hogy az a fajta ember vagyok, aki gyűlöli az agresszív és/vagy agyatlan reklámokat, amik megpróbálják hülyének eladni a vevőt és a minőségi dolgokat szeretem. Ha valaki jó reklámot, jó terméket csinál, annak én leszek az első számú hirdetője. Tessék jó dolgokat alkotni, és akkor összeesküvés-elmélet nélkül is el lesznek adva a dolgok.
Nem vagyok célfelület reklámoknak, mert a spammereket szép sorban följelentgetem, agyatlan reklámok leperegnek rólam. Nyilván a birka nép, aki azért veszi meg a Pempörsz mosóport, mert a TV-ben azt mondja a néni, hogy pervollal mosva, arra igaz amit mondasz.
Egyébként aki annyira szereti tudni, hogy mit kedvelek, az olvassa el a honlapomat, sokkal többet tud meg rólam, mint amikor látja, hogy a Weblabor, az SG és az Ingyenweblapok rendszeres látogatója vagyok. (Máshova ugyan hova használnám az OpenID-m...)