Scamp#105
Ó emberek.Rengeteg a HSZ.Nem olvastam végig ezért bocs ha ojat írok ami már elhangzott.
Szóval,reflexről volt szó néhány méterrel lejebb.A reflex igenis fejleszthető képesség.Nem feltétlenül játékkal,hanem magával a számítógépezéssel is.Ezt ne kérdezzétek hogyan de vmi nagyon okos ember mondta.
Az emberek 98%-a fel sem fogja hogy a számítógépes játékokban emberekre lövöldözik.Ezen gondolkozzatok el,sztem vannak itt játékosok akik ezt igazolni tudják.
Ez egyébként elég lerágott csont már.Minden hónapban előjön egy-egy per Játék kontra törvény alapon.És a Game-erek jót röhögnek rajta mert egy nagyon hüje ember megint a játékokra hivatkozik,pedig lehet h még számítógépe sincs otthon.
Azt azért nem értem hogy miért nem a kutyájára fogja a dolgot némejik.Mondjuk h látta a kutyát amint elkapott egy macskát és ettől lett agresszív.Kíváncsi vagyok mennyi időbe telne mire betiltják a pincsinél nagyobb kutyákat.
Amondó vagyok h hüjék voltak,vannak és lesznek is.És ezek mindig okot adnak rá h belekössenek a játékokba.A mai világban ez nem kérdés miről szól.Nem az ügyvédek jó szándékáról,nem az elnökök,szenátorok törődéséről, hanem a PÉNZRŐL,meg a szavazatokról.És ez így lesz amíg világ a világ.