• assdf
    #67
    Ja igen, lehet szidni a windowst. De:
    -ha nem lenne, ma lenne 5000 különböző elterjedt linux distrib amik még véletlenül sem lennének kompatibilisek egymással. Na akkor jönne el az aranykor és a számitógépet tényleg csak iformatikusok használnák.

    -A windows sem csak úgy hirtelen lett. (És Isten mondá, legyen windows minden számitógépen és vala...). Ha nem lenne olyan kib@ bonyolult és sokféle a linux, ha a Mac nem lenne olyan kib@ drága akkor azt hiszem nem lenne most miről beszélnünk. Tisztességes verseny lenne és szvsz. Azt kell felfogni hogy az emberek HASZNÁLNI akarják a gépüket és nem buherálni. És a microsoft bizony kinyalja a seggüket. Az apple meg olyan piszokul drága, hogy nem is csoda hoy nem terjedt el.

    Jelenleg egyedül az ubuntut érzem olyan linuxnak ami idővel képes lesz felvenni a versenyt a windowsal. Csak épp a microsoftnak már 10 ével ezelőtt volt ilyen felhasználóbarát oprendszere és ezt bizony nem könnyü behozni.

    Az eu meg ha akar tegyen valami ÉSSZERÜT a microsoft ellen vagy semmitsem. Mert bizony ha az EUn múlik, a júgók még mindig tömegmészárolnák egymást akármennyire is szidjuk a hülye amcsikat.