• remark #48
    "Ezt csupáncsak abból gondolom, hogy eddig még nem hallottam értelmes, szakmailag alátámasztható érvet a microsoft ellen az eutól, csak úgye olyat hogy vegyék ki a média playert, mert adják ki a forráskódot (egy kereskedelmi termék esetén... miért nem a legújabb bmw terveit kérik...) meg egy érthetetlen kérést a dokumentációval kapcsolatban."

    Nehez ugy megitelni azt hogy az EU hogyan is jar el az MS-sel szembern, ha az informacio ami az egesz kerdesrol eljut hozzank, hianyos. A dokumentacioval kapcsolatban pl. nem tudom honnan lehetne annal kicsit konkretabbat talalni mint hogy "the company (MS) did not disclose enough information about its server programs". Biztos valaki valahol tudja hogy mi hianyzik meg, de en nem.
    Maga az, amit az EU ki akar harcolni, az elegge vilagos es megalapozott ezert csak tamogatni tudom. Elviekben. Gyakorlati lepesekrol nehezen tudok nyilatkozni.
    Esetleg ha valaki tud reszletekkel szolgalni az MS vs. EU vitaval kapcsolatban, az linkeljen please. De csak a reszletek erdekelnek, bulvar, urban legend es pletyka az egyaltalan nem, abbol mar olvastam eleget (pl. itt is, az sg-n). Szeretnem latni hogy pl. hogy mit adott le az MS eddig, es mi az ami hianyzik. Ezt persze nem fogjak az orromra kotni, mert ez csak az MS-re, az EU-ra es az informaciot igenylo mas IT cegekre tartozik (az EU hatarozat alapjan).
    Amig semmit se tudunk abbol ami korulottunk zajlik, mehet az okoskodas, csak epp semmi ertelme.