• assdf
    #47
    Végigolvastam a hozzászólásokat és megintcsak azt látom, hogy "szakemberek" probálják meggyőzni egymást hogy mi miért jobb...
    Nézzük a tényeket:
    -a világ számitógéphasználóinak kb 90% 1 bites user.
    -olyannyira 1 bites, hogy még az annyira szindott windowsba integrált cuccokat is képtelenek használni (ezzel van tele a tökük a helpdeskeseknek), nemhogy még letöltsenek valami überjót, amit aztán még annyira sem tudnak használni. Ez tény. A legtöbb user azt mondja hogy: megnyitom az internetet...(értsd: elinditom az explorert, na ettől szoktam én hajam tépni). Na őneki probáld meg elmagyarázni hogy azért jó a firefox mert kevesebb spyware-t kapsz be, ovatósabb a cookie kezeléssel, különbözö kiegészitések vannak hozzá stb... Na erre tudjátok mi lesz az 1 bites user válasza? "én csak használni akarom a gépet, én ehhez nem értek".

    Innentől kezdve ez az egész topic arról szól, hogy az a 10% emberke mit és hogyan szeretne használni. Az ms meg jót röhög, mert nem ő tehet arról hogy a 90% hülye hozzá mint a ... (ehhez miért nem kell jogsi? mert ugye számitógépet minden hülye használhat) viszont piszok jól meg lehet élni belőle.

    Ui:
    szerintem a windows média player egész jó. Én pl zene/klipphalgatásra mindig ezt használom, külsőre is tetszetős, és számomra sokkal jobb hangzása van mint a winampnak bár nem tudom miért. (tudom tudom, lehet winamphoz is pluginokat letölteni, de ezzel én is úgy vagyok mint az egyszeri user, hogy töltse a halál ha ez alapból is jobb számomra).
    Szóval sok mindent megértek, de szerintem a wmp az egyik legjobban eltalált szoftver a microsoftéknál, szemben pl az explorerrel.