• BStage
    #38
    "Sem a legujabb MP-t, sem a legujabb IE-t nem lehet olyan regi Windows-ra feltelepiteni, amiben nem voltak eredetileg benne "

    És? A régebbiek felmennek. Ezek szerint csak idén lettek fizetősek ezek a termékek? Haladunk...

    "Egy profitorientalt cegben nem letezhet veszteseges reszleg!"

    Baromság! Ha az a részleg önmagában csak kiadást hoz, de cserébe egy másik részleg (amit a veszteséges részleg támogat) irdatlan pénzeket hoz, akkor a kutyát nem érdekli, hogy az a részleg csinál némi aprópénzes veszteséget.

    "Elhiheted, hogy a MS reszvenyesei ket kezzel vernek az asztalt a cegvezetesnel, hogyha a WMP fejlesztese vesztegeset okozna a cegnek."

    Ismét baromság. A részvényeseg magasról tesznek rá, hogy a WMP részleg mit csinál, amig a windows, az office, a server részleg olyan mennyiségű pénzt termel a (wmp részleg termékét beépitve) hogy elkölteni sem tudják a pénzt.

    "Ugyanigy az IBM-nel folyo Linux fejleszteseket (mint minden mas profitorientalt linuxos cegnel) a szolgaltatasi reszlegek finanszirozzak. "

    És te ezt el is hiszed? A linux az ibm-nél ugyanúgy durván keresztfinanszirozott, a tizedét se tartaná el a linuxos szolg. részlet. Persze éppeszű embert nem is érdekli, hogy miből tartja el, addig amig a cég egésze nyereséges.