• zzebi
    #21
    "nem azon kezdenek el gondolkozni hogy oldják meg hogy sokan pampognak hogy rossz amit csinálnak"

    Csak nagyon kevesen pampognak emiatt. Valojaban a tobbszazmillio Windows felhasznalo nagyresze teljesen elegedett a Windows-al. Pont emiatt hasznaljak ezt az OS-t es nem egy masikat. A MS-nak ezert nagyon jol megy az uzlet es esze agaban sincs valtoztatni az modszerein.

    A mezei felhasznaloknak rohadt kenyelmes, hogy az IE, a Media Player, az Outlook Express, a Defragmenter, a Tuzfal es a tobbi dolog bele van epitve az oprendszerbe, es nem veszi eszre, hogy ezzel a MS kizarja a tobbi ceget a hasonlo szoftverek egyenlo eselyekkel torteno forgalmazasabol. Igy serul a piaci verseny es tudjuk jol, hogy ezt vegul mindenkeppen a felhasznalok szivjak meg.

    Mindig leirom az ilyen vitakban, hogy a MS szoftvereket a kutya sem venne, ha azoknak egyenlo esellyel kene a piacon versenyezni a tobbi hasonlo szoftverrel. Pl en soha nem vennem meg a Media Player-t, ha kulon arulnak. Most viszont koteles vagyok megvenni, mert a szoftver bele van epitve a Windows-ba es az ara a Windows araba.

    A gond az, hogy az atlag felhasznalo, mint altalaban az atlagember, hulye es ezt akkor sem ertene meg, ha evekig magyaraznak neki a TV-ben. Inkabb atkapcsol a Baratok Koztre vagy a Lost-ra es tovabb ragcsalja a popcorn-t.

    Ezert az EU megfelelo szervei a felhasznalok neveben lepnek fel a piaci verseny helyreallitasa erdekeben. Ertunk teszik, megha ezt egy atlag j(l)uzer nem is tudja felfogni.