A microsoft legújabb telefonos elképzelése
  • Zsoltika 007
    #1
    Elege van a szögletesen unalmas, egymásra hajazó, de semmi újat nem mutató "okostelefonokból"? A Microsoft fejlesztőcsapata újraértelmezi a telefon fogalmát. A forradalmian innovatív, magabiztos életérzést sugárzó oFone - szó szerint - felforgatja a mobiltelefonok posványos állóvizét.

    A kör a folytonosságot, a mobilitást, a folytonos haladást jelképezi; a föld is kerek, az óra is kerek, a kerék is kerek. A Microsoft oFone ugyanezt a dinamizmust képviseli forradalmian innovatív kör formájával, és nem egy, nem is kettő, de inkább három kihajtható billentyűzetével, melyek forradalmian innovatív módon telefonálásra, játékra, vagy akár közös időtöltésre is alkalmassá teszik ezt a fantasztikus készüléket. Ha a videójátékok helyett a szabadidős sportokat kedveljük, az oFone szintén játszótársunk lehet, kihajtogatva ugyanis digitális frizbiként is használható.

    A forradalmian innovatív oFone a legújabb generációs Windows Mobile O-perációs rendszert futtatja. A piacon már elterjedt programok adoptálása szinte gyerekjáték, akár egy öt éves (vagy négy éves) gyerek is könnyedén átalakíthatja őket a kör alakú kijelzőhöz, mindössze a szabadon elérhető, forradalmian innovatív GDI API-kat kell alkalmazni és néhány sort átírni a kódban, ami az egyeneseket görbévé konvertálja.

    Szavakkal nehéz leírni, mi mindenre használható ez a forradalmian innovatív eszköz, melyhez forgathatót még sosem látott az emberiség, tekintsük meg inkább a fejlesztők által összeállított bemutatóvideót. Készen áll az oFone-ra? Biztos?

    Cikk és Videó
    Forrás: winportal.net
    Ugyanez a videó a youtube-on.

    Hát mit mondjak elég érdekes a kütyü.