Olaszországban szeretnék dolgozni vagy élni
-
Szikorarobi #35 Nagyon hideg van. De most viccen kivul. Nyaron meg rohadt paras a levego. Volt hogy -35 is volt. Toronto es kornyeken eltem 1988 vegetol 1993 elejeig. 1996 ban visszmentunk csaladostol. Vettem egy ettermet (eleg jo hely volt meg valami evkonyvbe is bekerultunk) de egy even belul eladtam mert iszonyatos mokuskerek volt. Meglehetett volna belole elni de iszonyat melo volt. Semmi szabadido de meg aludni sem nagyon volt idom. Inkabb eladtuk es visszjottunk. Felesegemnek sem tetszett es a gyerekemnek sem. Amugy szep es tiszta orszag bar eleg sok olyan embert beengedtek akit szerintem nem kellett volna. Nagyon lenyomtak a fizeteseket es erezhetoen romlott az eletszinvonal. Most nem tudom milyen lehet de nem hiszem hogy valami tul fenyes. A 90 es evek eleje nekem szuper volt. Egy nagy vallalatnal dolgoztam heti 37 orat amire tisztan pentekenkent 520 CAD-ot kaptam. Viszonyitas keppen akkor 160 ft korul volt ha jol emlekszem. Itthon az utolso fizetesem amikor meguntam es kimentem 6700 ft volt. LOL? De nem 37 orara. Inkabb 60 ora korul volt. Rengeteg szabadidom volt es rohadtul untam magam. Eleinte tetszett de az ido mulasaval mar megorjitett. Viszont bejartam egesz eszak amerikat es leginkabb Florida tetszet. Oda is barmikor szivesen kikoltoznek. De maradunk Olasznal mert az legalabb ez a kontinens es nincsenek olyan problemak mint kint amcsiban amik szerintem igen sulyosak. Evente 3x jottem haza Kanadabol meglatogatni a rokonokat meg a haverokat. Egyik ki is koltozott hozzam utanna meg meg az egyik ocsem is. Mindketten szinte azonnal kaptak munkat magyaroknal meghozza eleg jo fizetessel. Igaz ok majdnem 2x annyit meloztak mint en es kb heti 500 at kerestek de szerintem az is jo. Azota ocsem hazajott 2 ev utan. Neki sem tetszett Kanada. Haverom meg kb 7-8 ev utan attelepult a Paradicsom szigetekre.
O most ott "Szenved"