• wantonly
    #273
    Rúzsa Magdira felfigyelt Európa

    Rúzsa Magdi az Eurovíziós Dalverseny óta sorra kapja a felkéréseket, s kiadója azon dolgozik, hogy a lemeze hamarosan kapható legyen külföldön. Svédországban a rádiók is játsszák a dalát, és több országba hívják koncertezni is.

    Rúzsa Magdi előtt egyre több kapu nyílik meg Európában, de keményen kell dolgoznia, hogy megvesse lábát a kontinens poppiacán. Az Eurovíziós Dalversennyel megismerték a nevét, és a hangját, most azonban ki kell használnia a lehetőségeket. Persze, egyik napról a másikra senkiből nem lesz világsztár, időbe és rengeteg munkába kerül a hírnév és a siker. Ráadásul a felkérések között is ki kell választani azokat, amelyeket érdemes elvállalni.

    – Magdi iránt érdeklődtek Finnországból, Svédországból, Máltáról, Svájcból, és Hollandiából, ezekből az országokból már konkrét fellépési megkeresések érkeztek – tudtuk meg Bérczes Ádámtól a Magdi lemezét kiadó CLS Records vezetőjétől. – De ezek hosszútávú tervek, valószínûleg ősszel indulhatunk útnak, hiszen mindenki legalább három hónapra előre dolgozik.
    Nemcsak koncertezni hívják a magyar megasztárt, a lemeze iránt is élénken érdeklődnek külföldön.
    – Folyamatosak érkeznek a gratulációk egész Európából, valamint a kérdések,hogy hol lehet Magdi lemezét megkapni – magyarázta Bérczes. – Dolgozunk, hogy rövidesen az amazon.de-n kapható legyen, de a Universal kiadó is azon van, hogy külföldi partnerei terjesszék a kiadványt, elsősorban a Benelux országokban, Németországban, Svájcban, Ausztriában, és a skandináv területeken. Magdi dalát a svéd rádió már játssza.

    / rmfc.hu /