nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Nagyon nem értetted meg...most kb ugyanazt írtad le, csak a saját szavaiddal. A házassági vagyoni szerződésnek pont az a lényege, hogy tisztázza, mi kinek a tulajdona, ki mit vihet. Így a rokonod felesége nem vihetne el mindent csak úgy következmények nélkül.
Az, hogy a rokonod ilyen szituba került, sajnálatos, ám nem egyedi eset. És OK, hogy a viharokat női nevekkel illetik, de a hajók is nőneműek, ha jól tudom. És a hajó az, ami oltalmaz egy viharban. ;)
Amúgy pedig nem nagyképűség szerintem, ha leírod, hogy miket akarsz, és talán fogsz is megvalósítani. Inkább legyél rá büszke.
Szerintem nem teljesen jó a hozzáállásod. Kicsit olyan, mint amikor a farkas megy a nyuszikához kölcsönkérni a fűnyírót, és hergeli magát, hogy úgysem kapja meg. Tehát már előre a negatívumokat nézi, mit nézi? Keresi!
Mellesleg az az odaláncolós dologgal sem értek egyet. Ergo, hogy majd kétszer is meggondolja, lépjen-e, ha minden a te neveden van. Ha nem fogjátok szeretni egymást, akkor mind a ketten jobban jártok, ha megy. Olyankor ne is gondolkodjon rajta sokáig. Neked is jobb, neki is jobb.
Ma már azért bőven vannak ám olyan lányok/nők is, akik ugyanúgy képesek megteremteni a családi vagyon jelentős részét, hovatovább nagyobb részét, mint a férfi. Szóval próbálj meg inkább talpraesett lányokat keresni szvsz.
Az utolsó kérdésre meg nagyon egyszerű a válasz. Nem szabad eljutni odáig, hogy meg kelljen újítani a kapcsolatot. Az már úgyis csak vergődés. Próbálkozás. Kínszenvedés...olyan nőt kell találni, aki ha veled megegyező nemű lenne, a legjobb barátod lenne. Ennyi. Nem könnyű, de nem is lehetetlen. Nekem közel 28 év alatt kétszer is sikerült, csak közbeszólt a vis maior. Viszont mivel tudom, hogy van ilyen, nem csüggedek. :D