nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Max7
    Nem mész semmire a szerződéssel! Egyik rokonom most akar elválni a feleségétől és azt vette észre hogy egyre kevesebb dolgo van a lakásban... mindent hord el a csaj és ha előre kiterveli a válást akkor baszhatod... egyéve kért a csaj egy kocsit hogy a gyerekeket nem tudja vinni ovodába meg iskolába kapott is egy használtat ajándékba a rokon szüleitől és ott kurták el hogy a nő nevére irták! most a rokon cserélte az autóját de már az apja nevére vette ő csak az üzemben tartó! meg hordja ő is szét a házat... viszi a szüleihez a digitális fényképezőt kamerát meg mindent ami érték!

a nő meg a gyerekekkel védekezik azt arra nem képes hogy ha otthon van fözzön és ha a gyerek azt mondja hogy apjával akar maradni kap egy saller....

most nem a nőket akarom lejáratni mert ez egy firfi esetében is előfordulhat hogy ilyen szemét!

De valjuk be hogy a viharokat azért nevezték el nőkről mert sok a hasonlóság (pl Katrina) na és mi a hasonlóság?

Amikor jön heves és nedves, de amikor megy viszi a kocsit a házat és az értékeket!

Magam példáját nézem! 4 évig spuroskodtam játszottam a csórot 4 évig egy szakadt szar telefonom volt 4 évig nem jártam sehova max hébe hóba biliárdozni mert jöttem haza és tanultam... ez a szaközepes éveim alatt... és nem a tananyagot tanultam hanem ami érdkelet és van benne pénz! 1 éve érettségiztem lassan most főiskolás vagyok és büszkén kijelenthetem hogy eljutottam arra a szintre amit egy üzletember alap szintnek tart drága mobil normális ruha anyuciról való leszakadás nagyrészben és mindez a saját munkámból és folytathatnám a sort hogy jogsi hamarosan saját autó de ezzel már nagyképű lennék....

a lényeg amire ki akartam térni hogy 4 éves kínszenvedés alatt rájöttem hogy mindent magamnak köszönhetek és hogy senki nem ált mellém amikor kellet volna ezért mindig is ott lesz bennem az hogy ha eljutok odáig hogy elveszek egy lányt... (bár nem tervezem még fiatal vagyok) akkor ott lesz bennem az... igaz csak egészséges keretek között... hogy minden amit én teremtek meg legyen az ingó vagy ingatlan vagyoni vagy nem vagyoni jószág az mind az én nevemen és azén tulajdonomban legyen!

lehet kocsit venni az asszonynak de nem kell hogy az a nevén legyen! lehet közös lakás de a földhivatalban legyen az én nevemen!

És ha annyit letesz az asztalra mint én akkor lehet közös papír forma szerint a lakás!

De ha minden a te neveden van 3x megondolja hogy elhagyjon egy biztonságos fészket ami egy erőd számára vagy átrepüljön egy galamb által épített fészekbe (aki nem tudná a galambok rosz fészeképítők)

ha meg én akarok végetvetni a kapcsolatnak akkor sincs bajom és tudok nagylelkű lenni vele....

kicsit eltértem a témától illetve mindeki eltért

ÉN INKÁBB AZT VÁROM A LÁNYOKTÓL, HOGY ARRA ADJANAK VÁLASZT HOGY NEM IS KELL 10 LEGYEN CSAK 5 VAGY 3 ÉV UTÁN MI ÚJAT TUDNA NYUJTANI EGY FÉRFINAK VAGY MI AZ AZ ÚJ DOLOG AMIT NYÚJTHAT NEKI A FÉRFI! vÁLASZOLHAT OLYAN AKI MÁR 5 ÉVE ÉL BOLDOG HÁZASSÁGBAN ÉS NEM A GYEREK A KOCSI A HÁZ MEG A MEGSZOKÁS MIATT VAN A KEDVESÉVEL! ÉS AZT A VÁLASZT NEM FOGADOM EL HOGY GYÜJTSÖN 2 ÉVIG KEST ÉS VIGYEN EL MEXIKÓBA VAGY TENGERI KÖRÚTRA!